Tərkibində qluten yoxdur: Qarabaşaq unu, tərkibində qluten olmadığına görə qlutenə həssas olanlar və çölyak xəstəliyi olanlar üçün münasibdir.
Lif Baxımından Zəngin: Yüksək lif miqdarı ilə həzm sistemini dəstəkləyir və uzun müddətli toxluq hissi yaradır.
Vitamin və Minerallarla Zəngindir: Qarabaşaq unu, B qrupu vitaminləri, maqnezium, dəmir və sink kimi vacib vitamin və mineralları ehtiva edir.
Yüksək Enerji Mənbəyidir: Karbohidrat baxımından zəngin olması sayəsində yüksək enerji təmin edir.
Mətbəxdə İstifadəsi
Tərkibində qluten olmadığına görə gluten-free çörəklər və digər qəlyanaltılar üçün istifadə edilə bilər.
Qatıqların və sousların qalınlığını artırmaq üçün istifadə edilə bilər.
Buğda ununa alternativ olaraq istifadə edilə bilər, xüsusilə sağlam və gluten-free qidalanma rejimlərində.
Rəyinizi əlavə edin
E-poçt ünvanınız gizli qalacaq. Tələb olunan sahələr * ilə qeyd olunub
Rəy yazmaq üçün Hesabınıza daxil olmanız lazımdır
Deyəsən hələ heç bir rəy yoxdur :(